VARFÖR???????

.....Är det ord som används allra flitigast hemma hos oss nu.  Spelar ingen roll vad man säger till Anton, för allt replikeras med "Varför då?"

För att ta några exempel:
"-Kom & ät nu"
"-Varför"
"Därför att maten är färdig"
-"Varför?"
-"Så att vi ska kunna äta"
-"Varför?"


Nu är det läggdags
-Varför?
För att du ska sova.
-Varför
Därför att du är trött
-Varför?
-Därför att du har lekt hela dagen, & behöver vila så du kan leka imorgon.
-Varför?????

Jag skulle kunna fortsätta i all evighet, men ni förstår nog. Olina har förresten också blivit en liten buse. Hon springer runt i sin lära-gå stol & överallt där hon får tag i något så drar hon. Och pillrar. Gardinerna, skåp, cd-skivorna...ja allt ligger farligt till just nu. Det kunde man ju inte tro om den här lilla rara söta tjejen som bara sitter & skrattar. Men i de lugnaste vatten....eller hur säger man?

Simon är i stan i helgen, & det är väldigt tyst & tomt utan honom. Anton har blivit "friskförklarad", & behöver inte lägga om sina sår något mer. Om inte kirurgen ville att vi skulle tillbaka för att visa upp dem vill säga. Det ser iallafall väldigt bra ut & allt är läkt. Det är bara röda fläckar kvar som behöver smörjas 2 gånger dagligen. Han behöver inget bandage heller, men det gick han inte med på. Han MÅSTE ha bandage säger han, så han får fortsätta någon dag till. Antar att det kanske beror på att vi ska sova hos Tilda, Per & Linda inatt, & han vill visa bandagen för Tilda. Han har ju inte hunnit visa sina omplåstrade fötter för henne än. Och nu blev det kanske ännu viktigare eftersom Tilda har fått en gipsad arm... Då behöver det väl vara lite synd om honom med! Så ikväll kanske det går att ta bort dem ;-)

Nu är det dags att göra sig iordning. Vi ska på fixardag på dagis. Sen bär det av till stan i vår Ford Galaxie. Tänkte skriva premiärtur, men den tog vi ju förra fredagen. Tog oss dock inte så långt innan den inte ville köra oss längre, så jag hoppas den går hela vägen nu!

Trevlig helg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0