Antons fot

Var inte meningen att klockan skulle hinna bli så här mycket, men nu sitter jag här sent (eller tidigt...) iallafall & då kan jag ju lika gärna lägga upp en bild på Antons fot. Vi var ju in på kirurgen i fredags så de fick titta på foten & byta bandage på den. Hade kameran med mig så jag passade på att fota honom & hans fot när bandaget ändå var av. Han verkar inte ha så ont av det hela. I fredags ville han inte gå på den, men idag släppte det när Viktor var hit & de lekte. På eftermiddagen hade han t.o.m stövlar på sig. Får se om han kan ha sina skor på sig imorgon när vi återigen ska göra ett besök på akutkirurgen.


När vi skulle åka in & träffa läkaren igår undrade han om inte ambulansen skulle hämta honom. Ja, det hade förstås varit roligt! Det var ju inte så skoj att åka ambulans när han hade ont men igår hade det ju passat bättre när han var lite mer medveten om vad som hände runt omkring honom.

Läkaren kikade på hans blåsor & konstaterade att de fortfarande var hela & vätsekefyllda. Då undrade Anton om det var kaffe i dem? Haha... ja det är väl inte lätt att förstå. Han hade ju spillt kaffe på fötterna så, då är det väl rätt logiskt att det borde vara kaffe i de vätskefyllda blåsorna!

Det var mycket läkarbesök nu förrseten. Olina var ju på återkoll för sina öron i slutet på april. Eftersom hon rosslade så mycket, & gjort det så länge ville läkaren att vi skulle återkomma om det inte gett med sig inom 2 veckor. Pratade med dem i fredags när vi var på väg in på Antons tid hos kirurgen. hon rosslar ju & hostar fortfarande & de ville att vi skulle komma ner med henne så de fick ta lite prover. Tänkte att det kanske de kunde göra på akuten. Men det gick såklart inte. Vi skulle kunna få en tid på Z-gränd, men där var det telefonkö & vi kom aldrig fram. Så det blev till att åka ner på Kälarne när vi kommit hem från stan... Iallafall kunde de konstatera att sänkan var normal, & det är lite mystiskt med hennes rosslingar. Så nu har vi fått ventoline till henne som hon ska ha nu i helgen. Är hon inte bättre på måndag måste hon ner för vidare utredning. Är hon bra, ska vi fortsätta med ventoline ett par dagar & sen komma ner så läkaren får lyssna på hennes lungor igen. Phu...! Det är ett himla åkande & en väldans massa läkartider... Fick veta att hon är inbokad på öronkliniken den 19. Men har ännu inte fått någon kallelse... Får väl se om den dyker upp till veckan... Däremellan ska väl Anton in ungefär varannan dag för omläggning. Men det får vi väl bättre besked om imorgon antar jag.

Jaja... allting ordnar sig tillslut. Nu ska jag ta & krypa ner hos de andra & sova ett par timmar. Måste upp tidigt för att hinna till stan i tid!

Kommentarer
Postat av: Thomas & Maria

Hej stackars lilla gubben! Tur att det verkade gå bra. Många kramar från oss i stockholm

2008-05-11 @ 20:18:49
Postat av: Sandra

Tack! Jo tur att allt gick så bra som det gjorde. Nu är det omläggning av sår varje dag som gäller.

Vi hörs! Kram

2008-05-12 @ 11:06:38
URL: http://svedjelandet.blogg.se
Postat av: ulf svedjeland

Du är i det närmaste perfekt mamma, tycker i alla fall jag som har kontakt med dig och dina barn ganska så tätt.Barn är ju framtiden för det samhälle vi lever i. Därför behövs det flera mammor som du.
Hälsar ULF

2008-05-14 @ 11:28:34
URL: http://perfectbynature.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0